Naprapat Susanne Axillus Varberg

Tel: 0340 - 842 00

Ted Deminger

Ted Deminger avslutade sin utbildning i Stockholm -01. År 2002 öppnade han sin klinik i Göteborg och fick sin legitimation.

I tidig ålder bekantades han med ordet naprapat då hans morbror Björn J:son Berg var den som introducerade naprapatin i Sverige och startade naprapathögskolan. Trots det så tog det många år innan han väl satte sig in i vad en naprapat faktiskt gjorde.

Morbror blev inspirationskälla

Det var till slut hans morbror som tyckte att Ted verkligen skulle passa som naprapat.

“När jag väl tog en närmare titt på vad en naprapat gör och hur man faktiskt kan hjälpa människor i alla åldrar så var det ingen tvekan om att det här yrket passade mig. Det är ett beslut som jag inte ångrat för en sekund.”

Sedan 2001 har han utfört tusentals behandlingar och därmed fått ovärderlig erfarenhet så han tidigt kan se hur behandlingen skall läggas upp för att ge bästa lindring vid olika åkommor. Han har bla. anlitats av Volvo sedan 2006. Sedan 2008 har han även hjälpt till på mottagningen i Varberg några dgr i v. Efter lite över 1 års frånvaro där han jobbat som Naprapat på Mallorca är han nu tillbaka i Varberg på heltid 5 dgr i veckan.

Boka tid online eller ring 0340-842 00